Инж. Венцислав Кръстев, управител на „Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД: Иновациите в строителството са наш приоритет

Строително-инженерната компания откри нов офис в столицата

Прочетена: 166

„Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД, строително-инженерна компания с над 20-годишен опит, се стреми не само да оправдае високите изисквания на своите клиенти, но и да вложи повече в строителството и проектирането на всеки един възложен обект.

„Действието е ключът към успеха, но неспиращата надпревара с технологичния напредък е ключът към развитието на всеки бизнес“, заяви инж. Венцислав Кръстев, управител на компанията, на откриването на нов офис на фирмата в София.

„Сградите се променят и модернизират, навлизат нови технологии в строителството, клиентите са по-осведомени и взискателни. Исканията им са най-вече ориентирани в посока рекреационни изживявания и места с повече удобства, зелени площи, релакс зони, басейни, детски площадки, подземни паркинги и др. Всичко това започва да се превръща в почти задължителен елемент в жилищното строителство, но е и мощен двигател в работата ни“, допълниха от компанията.

Иновативният подход и високото качество на материалите удължават живота на сградите, спестяват значително разходите за поддръжка, което е приоритет в изпълнението на проектите. От компанията държат строителните материали, с които работят, да притежават сертификати и декларации за съответствие, което носи добавена стойност за качество на недвижимия имот. „Българите все повече осъзнават, че евтиното излиза скъпо“, отчита инж. Кръстев.

B последната една година „Артстрой 1 Кънстракшън” ЕООД със седалище в Бургас значително е разширила дейността си, което е довело до откриването на представителство и в столицата. Това още повече ще подпомогне растежа на компанията и ще улесни и подобри комуникацията с партньори и клиенти.

На събитието, което компанията организира по случай отварянето на новия офис, присъстваха партньори и представители на бизнеса от цялата страна. Новооткритият офис се намира на адрес бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“ №44.

Фирмата е изпълнила значителен брой обекти в Бургас и по Южното Черноморие. Проектите на „Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД до момента са били фокусирани в строителство на комплекси от затворен тип на първа линия море. Компанията е реализирала бизнес сгради и успешно е завършила проекти по „Изпълнение на инженеринг – проектиране и изпълнение на СМР във връзка с реализация на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради на територията на община Бургас“. Бъдещите проекти ще са насочени към търсене на най-добрата локация на територията на цялата страна, а в перспектива бизнесът ще бъде ориентиран и към международните пазари. „Защо да си поставяме граници…“, казват от компанията.

„Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД се занимава с проектиране, строителство, пълен инженеринг и контрол върху строителните проекти възложени от „Артстрой 1 Инвестмънт“ ЕООД. Двете компании са част от портфолиото на „Артстрой Груп“ АД. „Артстрой 1 Кънстракшън“ извършва и строителни дейности на сгради и съоръжения, възложени от частни и държавни институции.

Повече информация за компанията можете да откриете на:

https://artstroyconstruction.eu

Сподели в социалните мрежи

Автор на 11.10.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: