Владимир Житенски, изп. директор на „Джи Пи Груп“ AД: Винаги сме спазвали законите в тази страна

Прочетена: 406

Сатанизират ни по този начин и разговорът ще продължи в съда. Винаги сме спазвали законите в тази страна, определени групи от хора, които имат определени интереси, ни сатанизират и ни вкарват в режим на карантина, изолират ни“. Това заяви изпълнителният директор на „Джи Пи Груп“ AД  Владимир Житенски в сутрешния блок на Nova.

Той обясни, че компанията сама е решила да се оттегли от спечеления търг за изграждането на тунел „Железница“, който е част от трасето на магистрала „Струма“. България получи европейско финансиране за магистралата и ако не изпълни последната отсечка от трасето в срок, може да изгуби всички средства, получени за магистралата през последните години.

„Ние сами се отдръпнахме от проекта за строителство на тунел „Железница”, който е част от един голям проект за няколко милиарда. Ако ние не се отдръпнем и започнем да проявяваме некоректност към страната си, ще загубим всичките тези средства”, заяви още Житенски.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 16.10.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: