Петата изложба „Виж София – където строителството среща историята с бъдещето” ще бъде открита на 22 октомври

Прочетена: 58

Петата изложба „Виж София – където строителството среща историята с бъдещето“, организирана от КСБ и вестник „Строител“ със съдействието на Столичната община, ще бъде открита на 22 октомври, понделник, от 13:30 часа на пешеходния мост над бул. „България“ до НДК. Традиционно експозицията е посветена на Деня на строителя – Димитровден. Тя е съставена от 60 пана с авторски творби на екипа на в. „Строител“ и въздушно заснети снимки с квадрокоптер (дрон) на знакови обекти, изградени в столицата.

Събитието ще бъде открито от председателя на Управителния съвет на КСБ инж. Илиян Терзиев и от главния архитект на София Здравко Здравков. Поканени са кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова, заместник-кметове, министри и зам.-министри, депутати, общински съветници, ръководители на оперативни програми, кметове на райони, членове на КСБ, възложители на включените обекти и представители на фирмите изпълнители, партньори на в. „Строител“, медии и др.

До 4 ноември включително гражданите и гостите на София ще могат да видят как градът се променя благодарение на реализацията на различните строителни проекти и съхраняването на културно-историческото ни наследство. Тази година 60-те пана представят редица обновени улици и булеварди, санирани детски градини и училища, столичното метро, нови сгради, цветни мозайки, храмове и други красиви обекти в София.

Молим желаещите да отразят събитието журналисти да се регистрират на тел. 02/8062919 и на e-mail: press.stroitel@gmail.com

Сподели в социалните мрежи

Автор на 21.10.2018. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: