Три са основните цели пред новото ръководство на БДЖ 

Прочетена: 83

„Три са основните  цели пред нас като ръководство – максимално удовлетворение на клиента, обновяване на подвижния състав и  подобряване условията на труд“ . Това каза Никола Василев, изп. директор на БДЖ по време на пресконференция, на която представиха новото ръководство на държавната компания. 

“ Ще се стремим да  приложим нови управленски подходи, защото политиките не са променяни от век“, посочи Василев. 
„Компанията е публична и приходите на БДЖ са около 350 млн. лева годишно, от които половината са субсидирани от държавата. 40 млн. лева е капиталовият резерв на година и 100 млн. лева са оперативни задължения на доставчици.Паричният поток, който гарантира компанията е в размер на 20-30 млн. лeва годишно“, каза изп. директор на БДЖ. 
Василев поясни, че се хвърлят много усилия, за да се предостави по-качествена услуга на клиентите на БДЖ. Той припомни, че е имало определени разногласия в съвета на директорите, които са били повече на личностни основи, но чисто оперативно те са свършили добра работа по изчистване на финансовите задължения на дружеството.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 15.01.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: