Вицепремиерът Марияна Николова: България има много потенциал за развитие на инвестиции

Прочетена: 48

„В България има много потенциал за развитие на инвестиции, както и условия за тях, а Тракия икономическа зона е именно такъв пример. Освен това е успешен модел и за плодотворно публично частно партньорство между общините и бизнеса,“ заяви заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова при посещението си в Тракия икономическа зона (ТИЗ). Вицепремиерът подчерта, че правителството работи за привличането на чуждестранни инвеститори, които да предпочетат България за реализацията на своите бизнес планове.

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова посети и индустриалните зони  Раковски и Марица. След като се запозна с инициативите, които се развиват на територията на Тракия икономическа зона, вицепремиерът Николова обсъди възможностите за подкрепа за бъдещото развитие на икономическата зона край Пловдив заедно с ръководството на ТИЗ, част от кметове на общините участници в ТИЗ, заместник областния управител на областна администрация Пловдив Евелина Апостолова и заместник-кмета на община Пловдив Стефан Стоянов.

 

Сподели в социалните мрежи

Автор на 18.03.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: