Даниела Дариткова, ГЕРБ: Поведението на ГЕРБ може да бъде оценено като последователно и политически коректно

Прочетена: 51

„Поведението на ГЕРБ може да бъде оценено като последователно и политически коректно“, заяви в предаването „Още от деня“ председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова.

Тя изтъкна, че за разлика от останалите партии, чиито членове са били замесени в скандалите за закупуване на имоти на занижени цени, членовете на ГЕРБ са напуснали висшите си длъжности.

„За разлика от нас, всички останали се държат за политическото статукво, независимо какво се случва, макар, че имаме замесени и от други партии“, сподели още тя.

Според нея смисълът на напускането на постове е да се даде възможност да се направят обективни проверки на данните и публикациите.

„Защо всички се нахвърлят на ГЕРБ, а са така толерантни към останалите партии. Ние настояваме стандартите към всички да са еднакви“, подчерта Дариткова.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ смята, че създадения проблем за партията може да се изчисти чрез диалог и заяви, че такъв в партията се води.

„Достатъчно интелигентни сме и се разбираме. Спорове има война – в никакъв случай“, сподели Дариткова

Председателката на парламентарната група каза още в предаването, че ГЕРБ не са обсъждали въпроса за доверието в ръководството на антикорупционната комисия и ще го направят, след като се запознаят с резултатите от проверката срещу нейния председател Пламен Георгиев.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 10.04.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: