Председателят на НС Цвета Караянчева ще открие кръгла маса, посветена на 100-годишнината от създаването на Международната организация на труда

Прочетена: 38

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще открие на 24 април 2019 г. кръгла маса, посветена на 100-годишнината от създаването на Международната организация на труда. Форумът, който е организиран от Министерството на труда и социалната политика, ще започне в 14.30 часа в зала „Изток“ на парламента.

Основната тема за дискусия на кръглата маса е „Парламентарното измерение на социалния диалог“. Изказвания по нея ще направят председателят на парламентарната Комисия по труда, социалната и демографската политика д-р Хасан Адемов, министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, президентът на Конфедерацията на труда „Подкрепа“ и заместник-председател на Националния съвет за тристранно сътрудничество Димитър Манолов и председателят на Българската търговско-промишлена палата и заместник-председател на Националния съвет за тристранно сътрудничество Цветан Симеонов.

За участие във форума са поканени представители на законодателната и изпълнителната власти, на социалните партньори, на структурите на гражданското общество, на медиите и др.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 23.04.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.