Нови тенти, осветление и маси след ремонт на Женския пазар

Прочетена: 44

Анна Радева

Женският пазар е с изцяло нова визия след мащабен ремонт за близо 100 000 лв., финансиран от Столичната община. Изпълнителният директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД Драгомир Димитров съобщи, че са били боядисани и ремонтирани всички 181 търговски маси, подменени са тентите и механизмите , изградена е нова подова настилка. Монтирано е ново LED- осветление на пазарната площадка и алеите. Подменени са надземната част на контейнерите за боклук, както е извършено озеленяване на градинките.

Предстои до края на седмицата в зеленчуковия сектор на Женския пазар между ул.“Кирил и Методий“ и бул.“Сливница“ да бъдат монтирани нови 32 камери за повишаване на сигурността на гражданите и търговците.

Женският пазар, който е със 140-годишна история, не е бил ремонтиран от 2011 г. Ежедневно се посещава от над 60 000 като се увеличава броят на чужденците. В плановете на „Пазари Възраждане“ ЕАД е да се създаде съвместно с телекомуникационна компания специално приложение за сматфони, което да дава информация за обектите на Женския пазар.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 12.06.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


%d блогъра харесват това: