Миков: Овчаров, Дъбов, Гергов създадоха днешното настояще

Прочетена: 28

„Овчаров, Дъбов, Гергов създадоха днешното настояще”, това каза в интервю за предаването „Събуди се” членът на НС на БСП Михаил Миков, визирайки избора на Корнелия Нинова за лидер на партията.

„Да, категорично, те бяха най-възторжените фенове на днешната ситуация. И то очертава и перспективите пред партията, бъдещето й, което не е особено светло, допълни той.

„Тогава, когато партията, не само губи избори, но губи и смисъла, съдържанието на идейното, на политическото, когато вождизмът трайно се настанява, аз не знам дали си спомняте, аз не съм участвал в избори за председател на БСП, аз съм участвал в избори за Националния съвет, а днес г-жа Нинова се титулува като председател на партията, въпреки че не е избирана за това”, заяви социалистът.

„Избори се губят и се печелят, но тогава, когато става подмяна на партията, това е риск за бъдещето. Председатели се сменят, идват едни, други, въпросът е, накъде върви партията. И мисля, че това е генералният въпрос. А тези избори са част от индикацията, че посоката е грешна”, каза още Михаил Миков.

Cross.bg

Сподели в социалните мрежи

Автор на 15.06.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: