Модата гостува на Флоренция

Прочетена: 26

Когато стана ясно, че Карин Ройтфелд се обединява с голямата флорентинска търговска марка за продажби на луксозни брандове – Luisa Via Roma – за да организира модно ревю, знаехме, че шоуто ще надхвърли очакванията ни.

Главният повод бе 90-годишнината на Luisa Via Roma. За да гледат на една сцена най-големите модни къщи, гостите отпътуваха за живописната Флоренция.

Мястото бе площад „Микеланджело“ (Piazzale Michelangelo), а гореспоменатите гости бяха около четири хиляди. Не, няма грешка в цифрата.

По подиума, след започването на ария от Джакомо Пучини,минаха имена като Стела Максуел, Каролина Куркова, Джиджи и Бела Хадид, Ирина Шейк, Алесандра Амброзио и много други звезди на модния свят. Наравно с тях дефилира и дъщерята на Майкъл Джексън – Парис.

Това не беше просто ревю, а същински спектакъл, празник на изкуството на модата, което за една вечер сякаш се беше струпало цялото във Флоренция. Вижте най-забележителните визии от вечерта в галерията.

Cross.bg

Сподели в социалните мрежи

Автор на 15.06.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: