Санират блокове в район „Младост“ със средства от НПЕЕМЖС

Прочетена: 406

Столичната община обяви обществена поръчка за саниране на блокове в район „Младост“ със средства от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Търгът е разделен на 7 обособени позиции. Предметът на обществената поръчка е „Инженеринг – проектиране и изпълнение на СМР за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сгради на територията на Район Младост-СО по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, както и упражняване на авторски надзор по време на строителството“. Общата стойност на всички предвидени дейности е 7 648 810,95 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение на проектирането ще има тежест 5 т., технологичната последователност и организация за изпълнение на поръчката ще е с тежест 35, професионална компетентност на експерти от инженерно-техническия състав ще носи 20 т., цената ще има тежест 40 т. Продължителността на дейностите ще е 180 дни.
Обособена позиция 1 е свързана с инженеринг (проектиране, изпълнение на СМР и упражняване на авторски надзор) за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сграда с админ. адрес гр. София, Район Младост, ж.к. „Полигона“, бл. 7. Стойността е 1006911 лв. без ДДС. Позиция 2 е свързана с инженеринг (проектиране, изпълнение на СМР и упражняване на авторски надзор) за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сграда с админ. адрес гр. София, Район Младост, ж.к. „Младост 1“, бл. 52. Индикативната стойност е 348157,20 лв. без ДДС. Позиция 3 е свързана с инженеринг (проектиране, изпълнение на СМР и упражняване на авторски надзор) за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сграда с админ. адрес гр. София, Район Младост, ж.к. „Младост 2“, бл. 201. Стойността е 1556074,8о лв. без ДДС. Позиция 4 е за инженеринг (проектиране, изпълнение на СМР и упражняване на авторски надзор) за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сграда с админ. адрес гр. София, Район Младост, ж.к. „Младост 2“, бл. 213. Предвидените средства за изпълнение на дейностите са 1560772, 80 лв. без ДДС. Позиция 5 е за инженеринг (проектиране, изпълнение на СМР и упражняване на авторски надзор) за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сграда с админ. адрес гр. София, Район Младост, ж.к. „Младост 2“, бл. 220А. Предвидените средства са 674676 лв. без ДДС. Позиция 6 е за инженеринг (проектиране, изпълнение на СМР и упражняване на авторски надзор) за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сграда с адрес гр. София, Район Младост, ж.к. „Младост 4“, бл. 451 . Индикативната стойност е 1261044 лв. без ДДС. Позиция 7 е за инженеринг (проектиране, изпълнение на СМР и упражняване на авторски надзор) за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сграда с адрес гр. София, Район Младост, ж.к. „Младост 4, бл. 457. Стойността е 1241175.15 лв. без ДДС. Оферти по всички обособени позиции могат да се подават до 18 юли.
http://www.aop.bg/ng/form.php?class=F02_2014&id=916863&mode=view

Сподели в социалните мрежи

Автор на 20.06.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


%d блогъра харесват това: