Кметът на София Йорданка Фандъкова откри ново игрище за мини футбол

Прочетена: 49

Анна Радева

Кметът на София Йорданка Фандъкова присъства на тържествен водосвет на ново игрище за минифутбол в село Кривина. Спортният обект е построен само за два месеца със 120 000 лв. инвестиции от приватизационния фонд на Столичната община. На събитието бяха още кметовете на Кривина Венцислав Игнатов и на район „Панчарево“ Димитър Сечанов.

„Подкрепям всички инициативи за изграждане на спортни и детски площадки. Подобни съоръжения бяха построени в с. Лoкорско и в с. Железница, в момента се прави в с. Пасарел. Кметът на Кривина е много инициативен. Той е отделил 9 дка общинска земя, която ще бъде превърната постепенно в прекрасен парк“, каза Фандъкова.

„Много съм щастлив, че се осъществи една от моите идеи и тя е да занимаваме децата с положителни неща, като например да ги съберем на футболното игрище. Постарали сме се то да е модерно и функционално. Сложили сме специална водонепромокаема тревна настилка и осветление, което позволява да се играят мачове до късно вечер“, похвали се от своя страна кметът на село Кривина.

 

Сподели в социалните мрежи

Автор на 21.06.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: