Посланици на 13 държави са на посещение в Община Чепеларе

Прочетена: 51

писалка

Посланиците на Австрия, Алжир, Аржентина, Армения, Босна и Херцеговина, Бразилия, Грузия, Египет, Кипър, Монголия, Палестина, Република Южна Африка и Северна Македония гостуват на Община Чепеларе за да се запознаят с възможностите за туризъм и бизнес, местните традиции и култура. Това съобщиха от пресцентъра на община Чепеларе. Целта на срещата е да покаже пред представители на дипломатическия корпус у нас частица от красотата на Родопа планина, възможностите за развитие на туризъм в четири сезона в Община Чепеларе, пъстротата на културния живот в нея. Посещението на посланиците се осъществява по покана на кмета на Община Чепеларе Славка Чакърова и с любезното съдействие на сдружение „Спектър 21 век“ и издание „Дипломатически спектър“.
Програмата предвижда среща на представителите на дипломатическия корпус с местния бизнес, запознаване с туристическите и културни забележителности на територията на Общината.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 22.06.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: