Националният съвет на БСП заседава в централата на партията

Прочетена: 35

Националният съвет на БСП заседава в централата на партията на „Позитано“ 20. Някои от членовете му коментираха преди началото на пленума очакванията си относно дневния ред и по политически въпроси, съобщава БТА.
Според депутата Антон Кутев председател на предизборния щаб на партията трябва да е Корнелия Нинова и никой друг. Голямата грешка на този предизборен щаб, който е работил досега, е, че не тя е била председател. В отговор на въпрос дали трябва от Изпълнителното бюро /ИБ/ на партията да бъде отстранен Валери Жаблянов, Кутев каза, че в партията председателят определя кой ще е член на бюрото. Той посочи, че също е бил отстранен от ИБ преди време. „Решава председателят и те отстранява, в това няма драма“, каза той и допълни, че не е сигурен дали ще бъде отстранен само Жаблянов. Тя сигурно ще има по-големи тези и някаква теза за причината, коментира още депутатът.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 30.06.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: