Силно интензивен е трафикът за леки автомобили на изход на граничните пунктове „Кулата“ и „Маказа“

Прочетена: 44

Силно интензивен е трафикът за леки автомобили на изход на граничните пунктове „Кулата“ и „Маказа“ на българо-гръцката граница и за товарни автомобили на изход на „Капитан Андреево“ на българо-турската граница. Това съобщих от ГД „Гранична полиция“. С нормална интензивност се осъществява преминаването през контролно-пропускателните пунктове на границите с Румъния, Сърбия и Македония. Информацията е към 12.00 часа.
От ГД „Гранична полиция“ напомнят, че при излизане от България на ненавършили пълнолетие лица – български граждани и такива с двойно гражданство (българско и чуждо) на граничния пункт следва да да бъдат предствени:
документ за пътуване – валидни български паспорт или лична карта. За децата с двойно гражданство – български документ за пътуване и чужд документ за пътуване (при наличие на такъв).
оригинал на нотариално заверено писмено съгласие от отсъстващия при пътуването родител. С цел намаляване времето за проверка, родителите/придружаващите лица предварително да подготвят и представят незаверено копие на документа за съгласие, което да остане на граничния пункт след преминаване.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 06.07.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: