Предстоящи събития в страната за 7 юли

Прочетена: 37

София.
От 09.00 часа Белоградчишкият епископ Поликарп ще оглави Тържествена света Литургия в храм „Св. вмчца Неделя“ по повод празника на света великомъченица Неделя.

***
София.
От 11.15 часа пред сградата на Светия Синод княз Никита Дмитриевич Лобанов-Ростовски ще направи дарение на Синода.

***
София.
От 12.00 часа в НДК ще се проведе Национално събрание на ПП ГЕРБ.

***
София.
От 15.15 часа пред сградата на Съюза на ловците и риболовците в България ще се проведе протест за криминализиране на лова.

***
Асеновград.
От 09.00 часа в храм „Св. вкмца Неделя“ ще се отслужи Архиерейска света Литургия по повод храмовия празник, а след това ще тръгне литийно шествие до аязмото. Ще има и водосвет за здраве на миряните.

***
Бургас.
От 11.30 часа заместник-министърът на земеделието, храните и горите Лозана Василева ще открие биопазар на площад „Тройката“ в града.

***
Бургас
От 18.30 часа пред Пантеона в Морската градина ще се проведе вторият ден от фестивала „Дни на Италия“.

***
Бургас/с. Оризари.
От 19.00 часа на площада пред кметството ще започне честването на Празника на хляба.

***
Бургас.
От 20.00 часа на сцената на летния театър ще се проведе конкурсът за красота „Кралица на Бургас“.

***
Велико Търново.
От 9.30 часа от музей „Възраждане и Учредително събрание“ ще тръгне пешеходен тур по случай 142-годишнината от освобождението на града.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа пред паметника на ген. Йосиф Гурко започват честванията по случай 142-годишнината от освобождението на Търново. Ще бъде отправено приветствие от името на Генералния консул на Руската федерация в гр. Русе.

***
Ловеч.
От 09.00 часа Ловчанският митрополит Гаврил ще оглави Архиерейска света Литургия в храм „Св. Неделя“ по случай храмовият празник на църквата.

***
Плевен.
От 11.00 часа пред Драматично-куклен театър „Иван Радоев”ще се проведе работилница за кукли в рамките на второто издание на фестивала „Шарено петле”.

***
Пловдив.
От 09.00 часа Пловдивският митрополит Николай ще оглави Архиерейска света Литургия в храм „Св. вмчца Неделя“ по повод празника на света великомъченица Неделя и отбелязването на Събор на светите Доростолски мъченици.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в Театър А‘парт ще се проведе мастер клас по бойни изкуства на тема: „Базова техника, принципи и анализ на ситуации на защита“.

***
Пловдив.
От 10.45 часа в спортен комплекс „Младежки център“ ще се проведат финалите на два турнира по мини футбол.

***
Поморие.
От 21.30 часа в Лятно кино „Яворов” ще бъде представен филмът „Дъвка за балончета“ в рамките на инициативата „Прожекции под звездите”.

***
Ракитово.
От 19.00 часа в църквата „Св. Вмца Неделя“ ще се проведе Тържествена света Литургия и ще бъде раздаден курбан в двора на църквата по случай храмовия празник.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Кукления театър ще се проведе спектакъла за деца „Чук и Пук“ от Турбьорн Егнер.

***
Стара Загора.
От 21.00 часа на стадион „Берое“ ще бъде представена операта „Трубадур“.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 07.07.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: