ПП ГЕРБ провежда Национално събрание

Прочетена: 37

ПП ГЕРБ провежда Национално събрание.
В рамките на форума ще бъдат предложени и гласувани промени в Устава на ГЕРБ и в състава на Изпълнителната комисия на партията. Очаква се Цветан Цветанов да бъде освободен от заеманите от него ръководни постове. Досега той заемаше позицията на заместник-председател на партията, заместник-председател на Изпълнителната комисия и председател на предизборния щаб. До неговото освобождаване се стигна, след като името му беше замесено в имотния скандал „Апартаментгейт“. В скандала бяха замесени и други лица от кабинета „Борисов 3“ – бившият министър на правосъдието Цецка Цачева, заместник-министъра на енергетиката Красимир Първанов и заместник-министъра на спорта Валя Николова. Заместник областният управител на София Томи Николов също подаде оставка заради „медийни публикации“. На форума ще бъде гласувано и освобождаването на Румяна Бъчварова като член на Изпълнителната комисия, която беше назначена за посланик на България в Израел.
По време на събранието се очакват и предложения за промяна размера на членския внос за ГЕРБ, който към този момент е 2 лева годишно.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 07.07.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: