Бойко Борисов, ГЕРБ: Който е на по-висок пост в партията, трябва да плаща по-голям членски внос

Прочетена: 49

Трябва да се определи членския внос за партията, който е на по-висок пост да плаща повече. Това каза лидерът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов по време на Национално събрание на партията. „Референдум се направи за партийната субсидия. Но всички ни гледаха нас, защото знаят, че когато ние решим, тогава ще се направи“, посочи Борисов и допълни, че партията го е направила. „Победихме и със субсидия. Как тогава унищожаваме субсидията, като ние ги побеждаваме и със, и без субсидия? Те са много коварни и не казват колко искат да бъде субсидията“, коментира Борисов и отбеляза, че левицата няма предложение по темата. „Затова сега ще предложа Изпълнителната комисия да се събере и да кажем какъв ще бъде размерът на членския внос, защото всеки който е на по-висок пост трябва да плаща повече“, изтъкна той. По думите му има предложения за това размерът на членския внос да бъде различен за отделните членове, като не се увеличава за пенсионери и студенти.
Според премиера Бойко Борисов увеличение на членския внос означава по-голяма прозрачност за действията на партията. Настоящата такса е 2 лв годишно.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 07.07.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: