Десислав Чуколов, АТАКА: С отстраняването на Волен Сидеров от ръководството на ПГ на „Обединени патриоти“ се нарушава коалиционното споразумение

Прочетена: 35

НФСБ и ВМРО застрашават управлението на страната. Това заяви заместник-председателят на ПП „Атака“ Десислав Чуколов във връзка с промените в ръководството на ПГ на „Обединени патриоти“.

„Това, което е прието на заседание на парламентарната група, денонсира споразумението между „Атака“ НФСБ и ВМРО. Това вчера, което те са гласували, нарушава коалиционното споразумение, което стои над това какъв е правилникът на групата“, каза още Чукулов. Той даде пример със споразумението, което има между „Обединени патриоти“ и ПП ГЕРБ, с което в момента се управлява България. „Колегите от НФСБ и ВМРО бламират и това споразумение между ГЕРБ, „Обединени патриоти“ – НФСБ, Атака и ВМРО“, каза още Чукулов.

„С отстраняването на Волен Сидеров от ръководството на ПГ на „Обединени патриоти“ се нарушава коалиционното споразумение“, допълни той.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 10.07.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: