Красимир Велчев, ГЕРБ: Създаването на Етична комисия се налага от проблемите на обществото

Прочетена: 159

Създаването на Етична комисия се налага от проблемите на обществото. В България има един основен проблем – липсата на достатъчен контрол във всяка сфера. Дори поставяме въпрос дали има достатъчен контрол върху контролните органи. Кой контролира контролните органи? Това каза в интервю за предаването на БНТ„Денят с Георги Любенов“ заместник-председателят на парламентарната група и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Красимир Велчев.
„Има целенасочена атака срещу председателя на КПКОМПИ Пламен Георгиев като нейната цел е да се компрометира антикорупционната комисия. Не зад всички данни, които излизат има достатъчно доказателства. Понякога такива данни се изкарват, за да се компрометира даден човек или комисия. Има интереси институциите да не са с достатъчно авторитет и целенасочено се действа срещу това, защото ако институциите са слаби и държавата е слаба“, допълни още Красимир Велчев.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 13.07.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: