Предстоящи събития в страната за 15 юли

Прочетена: 183

Велико Търново.
От 10.30 часа във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие 42-рото издание на Международния летен семинар по български език и култура.

***
София.
От 9.00 часа ще се проведе заседание на Министерския съвет, на което ще бъде разгледано Решение за одобряване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2019 г.

***
София.
От 14.00 часа в Гранитна зала на Министерския съвет Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе заседание.

***
София.
От 10.00 ч. в НДК, Зала 3, ще се проведе Национална кръгла маса, посветена на състоянието на системата на здравеопазване в България и необходимите промени в здравноосигурителния модел с цел гарантиране на по-добро и устойчиво здравеопазване.

***
София.
От 12:30 до 15:00 часа пред сградата на Висшия съдебен съвет ще се проведе протест под надслов: „Главен прокурор на закона, а не на мафията“.

***
София.
От 13.30 часа Пленумът на Висшия съдебен съвет ще проведе заседание, на което ще бъде открита процедурата за избор на главен прокурор на Република България.

***
София.
От 11:00 часа във ВИП залата на Операта ще се проведе пресконференция, посветена на 4-ти летен фестивал Белоградчишки скали „Опера на върховете“.

***
София.
От 11:00 ч. в Пресклуба на БТА ще бъде дадено началото на социалната кампания #стигамрънка.

***
Банкя.
В 11.00 ч. кметът на Столична община Йорданка Фандъкова ще провери работата по възстановяване на сградата на минералната баня в Банкя.

***
Банкя.
От 9:00 часа Негово преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп – викарий на Софийския митрополит, ще оглави Архиерейска света Литургия в храм „Св. мъченици Кирик и Юлита“.

***
Балчик.
От 10.00 часа в конферентна зала, хотел „Мистрал“, ще се проведе пресконференция по проект „Синергия на природата и културата – потенциал за развитие на транс-граничния регион“.

***
Варна.
От 14.30 часа в Клуба на стопанския деятел на ул. „Драгоман”-25, Изпълнителното бюро на БСП ще проведе изнесено заседание.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в хотел „Алегро“ ще се проведе пресконференция по проект: „Привлекателна и съхранена автентична градска среда на град Велико Търново“.

***
Велико Търново.
От 11:30 часа на пл. „Съединение“ ще се състои церемония „Откриване на обект“: Обект: площад „Съединение“ по проект: „Привлекателна и съхранена автентична градска среда на град Велико Търново“.

***
Добрич.
От 17.30 часа в Регионална библиотека „Дора Габе“ ще бъде открита изложбата на акад. Румен Скорчев и неговата дъщеря проф. Росица Скорчева.

***
Кюстендил.
От 09.00 часа на площад „Велбъжд” ще започне традиционният колопоход за деца.

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в заседателната зала на Община Кюстендил ще се проведе месечно съвещание на кметовете и на кметските наместници.

***
Ловеч.
От 14.30 ч. в Регионална библиотека „Проф. Беньо Цонев“ ще се състои откриване на Културно-образователен център и музейна експозиция „Д-р Васил Радославов“, както и провеждане на кръгла маса на тема: „Д-р Васил Радославов- живот, борби и слава”.

***
Плевен.
От 11.00 часа в Актова зала на община Плевен, пл. „Възраждане“ № 2, ще се състои представяне на марка на тема „Винопроизводство“.

***
Хасково.
От 10.30 часа в сградата на Областната администрация, зала „Марица“, ще се проведе на заседание на областни консултативни съвети по плодове и зеленчуци.

***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 203 на общината ще се проведе Консултативен съвет.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 15.07.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: