Днес в Пазарджик ще се проведе кръгла маса посветена на проблемите в строителния процес

Прочетена: 48

Днес в хотел „Форум“ в Пазарджик ще се проведе кръгла маса на тема „Проблеми в строителният процес и формулиране на предложения за решаването им“. Тя се организира от Областните представителства (ОП) на Камарата на строителните в България (КСБ) в Пловдив и Пазарджик, и е насочена към всички участници в строителният процес – архитекти, инженери, проектанти, строители, консултанти и ползватели на строителни услуги.

По идентифицираните до момента проблеми в строителството и предложения за решаването им ще говори инж. Евтим Янев, член на УС на КСБ. Председателят на ОП на КСБ – Пловдив Пламен Иванов ще коментира проблемите и отговорностите в строителния процес.

По време на срещата ще се дискутира още назряла ли е необходимостта от нов закон за строителството и нов закон за устройственото планиране, които ясно да регламентират участниците и отговорностите им в строителният процес и изграждането на населените места. Програмата включва и др. въпроси, създаващи трудности на строителните фирми и проектанти, както и на всички участници в процеса, включително и на ползвателите на строителни услуги.

 

 

 

Сподели в социалните мрежи

Автор на 17.07.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


%d блогъра харесват това: