Започна работна среща на ръководството на КСБ с Областните представителства на Камарата от Южен централен район

Прочетена: 85

Започна работна среща на ръководството на Камарата на строителите в България с Областните представителства на КСБ от Южен централен район. В нея участват инж. Илиян Терзиев, председател на УС на КСБ, зам.-председателите на УС на КСБ инж. Христо Димитров, който е и председател на ОП на КСБ – Варна, и инж. Николай Николов, председател на ОП на КСБ – Бургас, инж. Любомир Качамаков, член на УС на КСБ и председател на ОП на КСБ – София, инж. Мирослав Мазнев, изп. директор на Камарата.

Домакин на срещата е Пламен Иванов, председател на ОП на КСБ – Пловдив. Местните структури на КСБ са представени още от Владимир Кехайов, председател на ОП на КСБ – Смолян, инж. Емил Младенов, председател на ОП на КСБ – Кърджали, инж. Любомир Келчев, председател на ОП на КСБ – Пазарджик и други членове на Областните представителства от Южен централен район.

Повече за срещата четете в следващия брой на вестник „Строител“.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 23.07.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


%d блогъра харесват това: