Уникалният СПА Комплекс „Белчински Извор” отвори врати

Инвеститор и изпълнител е „Главболгарстрой Холдинг“ АД

Прочетена: 777

Новата перла в короната на българския туризъм – бутиковият СПА Комплекс „Белчински Извор“, отвори врати на 8.08.2019 г., а възможността и удоволствието да бъдат сред първите му посетители имаха представителите на медиите. Село Белчин се намира на 50 км от София, в подножието на четири планини – Рила, Верила, Витоша и Плана. Мястото е известно от дълбока древност със своята лековита минерална вода. Именно тук в подножието на крепостта „Цари Мали град” и в близост до кк Боровец и Седемте рилски езера е разположен СПА Комплекс „Белчински Извор“.Общата стойност на проекта е близо 18 млн. лв., като инвеститор и изпълнител е „Главболгарстрой Холдинг“ АД. Събитието бе открито от инж. Симеон Пешов, президент на „Главболгарстрой Холдинг“ АД, който е и почетен председател на Камарата на строителите в България. „Добре дошли на откриването на този красив бутиков СПА Комплекс „Белчински Извор“ с минерална вода“, поздрави присъстващите инж. Пешов. „Минералният извор е изкуствен, със сондаж на 2,5 км дълбочина. Преди 10 г. го започнахме. Оттогава все си мечтаехме, че около минералната вода ще направим комплекс. Сега пускаме първия етап от комплекса. Вторият етап е завършването на хотела, който планираме да бъде готов до 20 декември“, обясни инж. Пешов. Той представи и управителите на комплекса – Анна Пешова и Антон Попов. „Те са магистри по туризъм, учили в чужбина. „Главболгарстрой“ им се довери да управляват този комплекс“, посочи инж. Пешов.

Посетителите имаха възможност да разгледат къщите за гости, които са напълно обзаведени, така че да осигурят наистина приятна и пълноценна ваканция. Всяка от тях е с уникален дизайн и интериор. Комплексът разполага и със супермодерен СПА център „Гала Плацидия” с минерални басейни, външни джакузита с различна температура, термозона и предлага разнообразни СПА процедури за красота и дълголетие.

На разположение на гостите са и ресторантът на комплекса, носещ името „Изворът“, изкушаващ с интернационална и българска традиционна кухня от Белчин и района, както и денонощно охраняем паркинг.

Повече за СПА Комплекс „Белчински Извор“ четете в следващия брой на в. „Строител“.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 08.08.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: