Премиерът Бойко Борисов инспектира новостроящия се участък от автомагистрала „Хемус“ между Буховци и п.в. „Белокопитово“ (видео)

Прочетена: 70

Премиерът Бойко Борисов инспектира новостроящия се участък от автомагистрала „Хемус“ между Буховци и п.в. „Белокопитово“. По трасето в участък от около 1 км завършват предварителни археологически проучвания. На инспекцията присъстват зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков и министърът на финансите Владислав Горанов.

„Идваме от Търговище към Шумен. Има на две места археологически разкопки. Колегите от института поискаха 2 месеца отлагане на строежа заради тях“, заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков относно строежа на АМ „Хемус“.

„Толкова ни е хубава родината! После като стане, всички викат – лесно. Ябланица вече е асфалтирана, маркировките се слагат, съоръженията са готови“, коментира Борисов.

Премиерът Борисов посети археологически разкопки и разговаря с археолозите. „Искам да им благодаря на археолозите и не само на този обект. Открили са много интересни неща“, сподели той.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 14.08.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: