Делегация на Комисията по външна политика в парламента на Република Албания ще бъде на официално посещение в България

Прочетена: 46

Делегация на Комисията по външна политика в парламента на Република Албания, водена от нейния председател Мими Кодели, ще бъде на официално посещение в България на 17 и 18 септември 2019 г.

Заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин ще се срещне с чуждестранните гости на 17 септември 2019 г. в 10.00 часа в зала „Запад“ на парламента.

В 10.45 часа, албанските парламентаристи ще разговарят с народните представители от Комисията по външна политика и в 12.00 часа – с депутати от Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове. Програмата на посещението същия ден предвижда още срещи на Мими Кодели с председателя на Комисията по отбрана в Народното събрание ген. Константин Попов и с министъра на външните работи Екатерина Захариева.

На 18 септември 2019 г. председателят на Комисията по външна политика на парламента на Република Албания Мими Кодели ще разговаря с министъра на отбраната Красимир Каракачанов.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 16.09.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: