Започна Общото отчетно-изборно събрание на ОП на КСБ-София

Прочетена: 48

Започна Общото отчетно-изборно събрание на ОП на КСБ-София. На него присъстват председателят на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев, изп. директор на КСБ инж. Мирослав Мазнев, доц. д-р инж. Георги Линков, председател на Комисията за воденето, поддържането и ползването на ЦПРС, инж. Светослав Глосов, почетен председател на КСБ и инж. Николай Станков, екепрт в МРРБ.

Дневният ред на заседанието включва приемане на Отчет за дейността на председателя на ОП на КСБ-София инж. Любомир Качамаков за периода от 1 септември 2018 г. до 31.08. 2019 г., приемане на Отчет за дейността на ОблС на ОП на КСБ-София за отчетния период. Събранието предстои да избере делегати в Общото събрание на КСБ, председател на ОП-София, членове на ОблС и КС на ОП-София. предстои да бъде приет План за дейността на ОП-София за 2020, както и план сметката за следващата година.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 08.10.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: