Зам.-министър Йовев връчи награда в конкурса „Най-добър строител“

Прочетена: 338

Политиката на сегашното правителство е насочена към една сериозна макроикономическа и финансова стабилност, създаваща условия за икономически растеж, подобряване на административната среда и запазване на едни от най-ниските данъчни ставки в Европейския съюз, реформиране на професионалното образование и обучение и взаимодействие между висшите училища и бизнеса.

Това заяви заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев при участието си в традиционното честване по повод Деня на строителя, организирано от областното представителство на КСБ – София.

Регионалният заместник-министър допълни, че като общество и като отделни личности, всички заедно ще намерим решения на проблемите, за да постигнем един бъдещ, устойчив модел на развитие на строителния бранш и инвестиционните процеси. Той подчерта стремежът за развитие на страната ни към по-добро, за да има България европейски облик и една все по-добра жизнена среда.

„Дори някой да ни внушава, че началото започва от днес, именно строителите доказват, че това не е така. България е изградена до тук с вашето майсторство, талант, сърце и любов“, коментира Йовев.

По време на церемонията зам.-министър Йовев награди победителят в конкурса за най-добър строител  за територията на област София „Геострой“ АД, организиран от областното представителство.

 

Сподели в социалните мрежи

Автор на 01.11.2019. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: