Наука

PERI Academy | Обучения 2021

Експертни обучения за професионалистите в строителния бранш

Целта на PERI Academy е да представи на специалистите в строителния бранш последните тенденции в продуктовото портфолио и техническите решения за кофражи, скеле, компоненти и услугите на PERI, които правят строителния процес по-лесен, бърз и безопасен. Всяко от 5-те обучения през 2021 г. ще бъде водено от експерти на ПЕРИ България с богат професионален опит.

Обученията са подходящи за архитекти, проектанти, управители, технически ръководители, проектови ръководители, офертен отдел и снабдяване. Програмата е внимателно разработена така, че да надгради знанията на участниците и да даде нови умения. Всяко обучение се провежда на живо в изложбената зала на ПЕРИ България в рамките на един ден и включва практическа част. Участието е напълно безплатно, но местата са ограничени за това е необходимо заявяване на желание за участие. Всеки преминал обучение получава сертификат.

 

ОБУЧЕНИЯ

15 май - Видове PERI компоненти и тяхното приложение

29 май - PERI кофражни системи в жилищното строителство

18 септември - PERI системи скеле - бързо, лесно, безопасно

16 октомври - PERI услуги - инженеринг, супервайзинг и логистика

13 ноември - PERI is BIM ready - дигитални решения

 

ЛЕКТОРИ

Експертите, които ще ви обучават са готови да ви предадат от своите знанията и да представят последните иновации за продуктите и услугите на PERI.

Благодарение на практическите задачи ще надградите професионалния си опит за работа с PERI кофражи, скеле и компоненти.

Научете кои са лекторите и какъв е техния опит и интереси на страницата на PERI Academy: www.peri.bg


Ето какво споделя управителят на ПЕРИ България - Георги Димитров:

"Стремим се да правим строителството по-бързо, по-ефективно и по-безопасно. Да предлагаме най-добрите решения на нашите клиенти е това, което ни движи всеки ден. Гордеем се, че сме семейна компания с уникална култура, взаимно доверие и уважение. Това ни помага да градим успехите си заедно с вас.

 

През 2021 г. в PERI Academy сме подготвили за вас специални обучения, водени от наши специалисти с богат опит и познания. Те ще ви помогнат да работите още по-професионално с нашите системи.

Нека си пожелаем споделени успехи!"

 

Звучи интересно?
Научете повече за всяко обучение в PERI Academy и заявете своето желание за участие още сега! www.peri.bg

131231

За допълнителни въпроси и за групово кандидатстване, моля свържете се с нас.

Всяко събитие ще бъде съобразено с епидемиологичните изисквания за безопасност - задължително носене на маска, измерване на телесната температура, дезинфекция и спазване на необходимото разстояние между хората.