Новини

Мустафа Карадайъ, ДПС: Народът иска промяна и тя минава през диалог и необходимите компромиси в името на достоен живот за всеки български гражданин

Народът иска промяна и тя минава през диалог и необходимите компромиси в името на достоен живот за всеки български гражданин. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред депутатите в 46-ото Народно събрание.

"Днес е паметен ден в българската история. Конституира се 46-ото Народно събрание след краткия живот на 45-ия парламент и произведени втори избори в рамките на три-четири месеца в една календарна година. Докато някои размишляват, предполагат, коментират или открито твърдят кой от бъдещите кабинети има връзка с ДПС, колко и как спечелилата и някоя друга партия има връзки с ДПС, ние от ДПС работим за това да има правителство и Блъгария да започне да излиза от кризата", заяви още той.

 Мустафа Карадайъ заяви, че от ДПС работят за това как да стане така, че животът на всички български граждани да се подобри и всеки да живее достойно, да работи и да бъде удовлетворен тук в България.