Новини

Инж. Стефан Чайков, председател на УС на ББК "Пътища": Днес в 13:00 всички фирми от Камарата ще внесат нотариални покани в Агенция "Пътна инфраструктура" (видео)

"Няма да има днес среща на собствениците на пътностроителни фирми със служебния министър на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова. Първо не е получена никаква покана и на второ място собствениците са уполномощили Българска браншова камара "Пътища" да преговаря от тяхно име. Срещи на 4 очи, които са абсолютно неприемливи, за който и да е министър няма да има", заяви пред екип на в. "Строител" председателят на УС на ББК "Пътища" инж. Стефан Чайков по време на четвъртия протест на браншовата организация, който днес е пред Министерски съвет.

"Днес в 13:00 всички фирми от Камарата ще внесат нотариални покани в Агенция "Пътна инфраструктура". Бездействието на Комитова ще доведе до допълнителни щети за бюджета", коментира той.

"Ние с министър Комитова повече няма да се срещаме, тъй като тя показа неуважението си към бранша и продължава да го прави. Единствените разговори, които ще водим ще бъдат с премиера Стефан Янев", сподели още инж. Чайков.