Новини

Утре - 24 октомври, се организира пореден голям протест в София срещу новите мерки

Утре - 24 октомври, неделя, 4 политически партии - Възраждане, АБВ, АТАКА и Свобода, аккто и още толкова граждански сдружения, организират протест - шествие в София под надслов "Всички заедно! Срещу лъжата и сертификатите!"

Няколко действия на българското правителство и на световните демокрации, карат протестиращите партии и сдружения да организират това шестние, а именно, според тях:

- лъжи и нарушения на граждански права около епидемията Ковид-19;

- създаването на световни бази от данни, съдържащи личните данни на всеки отделен човешки индивид, с регистрация по QR код - къде, как и какви закрити обществени места посещава, сертификатът постига точно това!;

 - повсевместни опити за разоряването на съмостоятелните бизнеси на всички, несвързани с "големите пари", чрез въвеждането на сертификати;

- повсевместно ограничаване и цензуриране на правото на свободно слово по медии и социални мрежи - абсолютно едностранно и преувеличено освещаване на Ковид обстановката.

Мерките спрямо децата не отговарят на никакви научни изследвания и резултати относно пораженията от Ковид-19, те задължително ще увредят много от тях, без да лекуват никого!

Броят регистрирани за заболели или починали от Ковид болни, се изкривява изключително от финанасовите стимули за болниците създадени по тази пътека на регистрация. Дали всичко не е за едни пари?

Твърдим и можем да докажем с документи че: всички предложени ваксини са в експериментален стадий 2 или 3 и че ваксиниращите не се предупреждават за това. Притискат се медици, учители, хотелиери, ресторантьори да се ваксинират, което означава: участие в медицински експеримент с рискуване на правото на труд! Поне да им се плати за това, че заместват опитните екземпляри в експериментите!

Мерките за децата в училище са абсурдни! Болшинството от препаратите за дезинфекция са на хлорна основа. Резултатът: вече едно 2-годишно дете пострада от дезинфекциращ препарат в яслата и е спешно приета в болница "Пирогов", посочват в своя декларация организаторите на утрешния протест-шествие.

Cross.bg