Новини

Калоян Паргов, БСП: Предстоящите месеци ще бъдат много трудни

"Предстоящите месеци ще бъдат много трудни, заради пандемията, заради инфлацията. Те ще оставят отпечатък върху живота на хората. Ние имаме задължения и отговорности към хората- ние, общинските съветници от БСП, искаме да кажем най-важните въпроси, пред които са изправени всички жители в нашия град." Това каза в декларация от името на група Калоян Паргов, общински съветник от "БСП за България".

Според него, предвид на енергийната криза, е важно да се намери начин да се запази цената на услугата на „Топлофикация-София“.

„Ние трябва да покажем загриженост към най-бедните жители на нашия град. Но не само за тях, а и към малкия и среден бизнес, който ще продължи да бъде потърпевш от кризата. Тук не трябва да забравяме и родителите ,които са на прага да загубят работата си, които търсят варианти за своето дете. Особено за тези, които не бяха приети в ясла и градини. Дължим много и на нашите общински здравни заведения и на лекарите ,които на ръба на силите си се борят за човешкия живот. Трябва да обърнем внимание на ковид отделенията в общинските болници, трябва да намерим начин да ги финансираме. Предвид на всичко това искам да предложа на СОС по всички тези въпроси да имаме група ,която да заседава редовно, която да се председателства от председателя на СОС Георги Георгиев. Той да докладва за постигнатия напредък“, каза още Паргов.