Новини

Честит 70-годишен юбилей на инж. Лъчезар Цветков, член на ОблС на ОП на КСБ - София

Днес инж. Лъчезар Цветков, член на Областния съвет на Областното представителство на КСБ – София, и управител на „Валмекс“ ЕООД, празнува 70-годишен юбилей. Той получи поздравителни адреси от председателя на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев, от инж. Любомир Качамаков, вицепрезидент на FIEC и председател на ОП на КСБ - София, и от Ренета Николова, прокурист и гл. редактор на  „Вестник Строител“ ЕАД.

„Използвам случая да Ви благодаря за цялостния Ви принос за развитието и утвърждаването на авторитета на най-голямото Областно представителство на Камарата на строителите – ОП София. Професионализмът, опитът и компетентността Ви са безспорни. Реализираните обекти от ръководената от Вас компания „Валмекс” ЕООД са с безкомпромисно качество и допринасят за издигането на авторитета на българския строител. Надявам се и занапред заедно да работим за просперитета на сектор „Строителство“ и за икономическия растеж на страната. Пожелавам Ви здраве, успехи, реализирани цели и удовлетворение от постигнатото! Нека Ви предстоят и много поводи за радост в личен план“, се посочва в поздравителния адрес на инж. Илиян Терзиев.

„Вие допринасяте не само за развитието на най-голямата регионална структура на Камарата, но и за издигането на имиджа на бранша с множеството успешно изпълнени обекти от „Валмекс“ ЕООД. Желая Ви здраве, щастие и късмет! Нека трудът Ви да бъде винаги силно търсен и високо ценен, да Ви носи удовлетворение и гордост, да създава комфорт, уют и красота и да радва хората!“, се казва в поздравителния адрес на инж. Любомир Качамаков.


СД и екипът на в. „Строител“ желаят на инж. Цветков много здраве, радост и успехи във всички начинания!

Хубав празник!