Новини

Доц. д-р Милен Михов: Гласувах за силна България и за нормалност в политиката

Гласувах за силна България и за нормалност в политиката. Гласувах за възраждане на българската икономика, за самостоятелна външна политика. Това заяви кандидатът за президент и водач на 4 МИР Велико Търново доц. д-р Милен Михов след като упражни правото си на глас в старопрестолния Търновград.

Михов заяви, че гласува за силно управление, което защитава българските национални интереси, което ще решава реалните проблеми на хората, за отговорно управление и България, която следва своя път в Европа, отстоява интересите на целия български народ.

Гласувах за всички онези българи, които честно и почтено работят, творят и живеят в нашата страна с надеждата за едно добро бъдеще, заяви кандидатът на ВМРО за президент.

В продължение на месец обиколих всички краища на България и видях много хора отчаяни и притеснени. Виждаме развитието на пандемията, която покосява стотици на ден. Това несъмнено ще окаже влияние върху избирателната активност, но все пак колкото повече хора упражнят правото си на глас, толкова по-легитимен ще бъде изборът и аз апелирам всеки български гражданин да упражни своето право, защото само така могат да се променят нещата, категоричен бе доц. д-р Милен Михов и допълни:

Началният екран на машината създава подвеждащо впечатление и още веднъж бих искал да кажа на хората внимателно да избират полетата, в които ще гласуват, защото няма връщане. ЦИК показа как могат да се объркат избори, за съжаление това несъмнено ще окаже влияние.“