Новини

Иван Тотев, ГЕРБ-СДС: Гласувах да върнем България на пътя на стабилността и развитието

„Гласувах с вяра в мъдростта на българския народ, защото с днешния вот трябва да върнем страната ни на пътя на стабилността и развитието”. Това заяви вторият в листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив-град инж. Иван Тотев след като упражни правото си на вот.

Той подчерта, че пред България има сериозни предизвикателства и са необходими отговорни политики и решения за излазане от кризата. 

„От половин година сме изправени пред политическа, здравна и икономическа криза, а цените на електроенергията скачат всеки ден. Надявам се, че с избора си днес ще направим важна стъпка към преодоляването им”, подчерта още инж. Иван Тотев. Той  допълни, че е важно да подкрепим тези, които са доказали, че са по-силни от хаоса и могат да работят за националния интерес, за връщане на чуждестранните инвестиции, за повишаване заплатите на учителите и лекарите, за по-високи доходи и развита икономика. 

Иван Тотев бе категоричен, че и в бъдеще неговата основна мисия ще продължи да бъде Пловдив и реализирането на важните за града проекти.