Новини

Кирил Петков, ПП: Сред допирните точки между партиите са намаляването на административната тежест и търсене на решения за преодоляването на последствията от пандемията от COVID-19

"Откъм политики и визия за България има огромно единодушие по много от обсъжданите теми и мерки. На база експертност визиите са ясни, проблемът идва на база реализация и на база специални интереси, които ще атакуват всяка една от нашите групи. Това са хората, които няма да са в парламента, хората които в последните години са печелили от това тези мерки да не се случат. Това заяви съпредседателят на ПП "Продължаваме промяната" Кирил Петков заяви по време на дискусията на тема "Икономика" между политическата формация и БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България".

По думите му допирните точки между партиите са намаляването на административната тежест, търсене на решения за преодоляването на последствията от кризата заради пандемията, чрез ускоряване на ваксинацията, както и  активното използване на индустриалните зони на територията на страната и привличане на нови инвеститори.

Разговорите са част от серията от дискусии по ключови политики за изработване на коалиционно споразумение.