Новини

БСП: Важно е развием пътната инфраструктура, както на национално и местно ниво

В дългосрочен план трябва да развием транспортните коридори. Трябва да изградим липсващите връзки до нашите съседи – Сърбия, Северна Македония. Нужна е модернизация на жп линиите Видин – София, Русе – Варна. Трябва да се изгради и АМ „Рила“, освен започнатите и в строеж магистрали. Това заявиха от "БСП за България" по време на реговорите между ПП, ДБ, ИТН и БСП за постигане на коалиционно споразумение по тема “Регионално развитие".

От БСП в срещата участие взимат  Асен Гагаузов , Борислав Гуцанов , Генади Събков , Петко Тюфекчиев , Михаил Лисков  и Стефан Начев.

Експертите на "Има такъв народ" включват са Гроздан Караджов , инж. Георги Георгиев , Силвия Бакърджиева , арх. Владо Вълков и Галя Бърдарска.

От "Демократична България" са Зарко Маринов, Надежда Йорданова, Йордан Иванов, Надежда Бобчева  и Грети Стафанова .

От "Продължаваме промяната" присъстват Асен Василев и Йордан Терзийски.

"Хубаво е да има трети мост, а защо не и четвърти над р. Дунав, в зависимост от потребностите. Важно е да се посочи къде е най-важно да бъдат направени. Изграждането на пътните тунели Петрохан и Шипка също са важни. Предлагаме да се направи втори мост над езерото във Варна", посочиха още те.

"Важно е развием пътната инфраструктура, както на национално и местно ниво. Нужно е да се подобри състоянието на четвъртокласната пътна мрежа", допълниха от БСП.