Новини

ЧЕЗ Електро България получи престижната награда „Истински лидер“

За шести път „ЧЕЗ Електро България“ АД стана носител на приза „True Leader“, връчван от ICAP България. Това съобщиха от пресцентъра на ЧЕЗ. Инициативата отличава всички компании в страната, покриващи едновременно измерими и обективни критерии за 2020 г.: висока доходност, увеличение или запазване на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора на дейност.

Наградите на отличените бяха връчени на 8 декември 2021 г. на официална церемония в София. Христо Бабев – Главен финансов директор и член на Управителния съвет на дружеството получи наградата за „ЧЕЗ Електро България“ АД.

„От името на ЧЕЗ Електро благодаря за отличието и използвам случая да изкажа специална благодарност за доверието към всички партньори и клиенти – близо 2 млн. индивидуални и корпоративни.
Наградата е оценка и за екипната работа на служителите на дружеството, чийто професионализъм и отговорност са причината да продължаваме да бъдем водеща компания в сектора.

Получаването на това отличие за шести път силно ни мотивира да запазим лидерските си позиции, като съсредоточим усилията си върху повишаване на качеството на предлаганите на клиентите услуги и разширяването им, включително и чрез синергия с дружествата от групата на новия собственик Еврохолд“, каза Христо Бабев при получаване на наградата.

ICAP България е част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, одобрена от Европейската служба по ценни книжа и борси /ESMA/ като „Агенция за кредитен рейтинг“ и за девета поредна година отличава водещите компании в България с наградите „True Leaders“.