Новини

Имунизационните пунктове в София и страната приемат желаещи да се ваксинират срещу COVID-19 и днес

Два имунизационни пункта ще работят в София днес. Те ще приемат желаещи да се ваксинират срещу COVID-19 до 17.00 часа, съобщиха от Министерството на здравеопазването.
Единият от пунктовете е в МБАЛ "Княгиня Клементина". Той отваря в 10.00 часа и ще работи със същите часове и утре, на 3 януари. Другият пункт за ваксинация е в Центъра за спешна медицинска помощ. Той също ще приема пациенти и утре, предаде БТА.
Днес, както и в понеделник, ваксинации ще бъдат правени и в медицинския център на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" - до 18.30 часа. В Болницата на МВР имунизации ще се правят до 16.00 часа.
Деца от пет до 11 години също могат да получат ваксина в имунизационния център на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" до 16.00 часа.
До 3 януари, включително, във Варна работят пунктовете за поставяне на ваксини на улица "А. Москов" 2 до 16.00 ч. и на бул. "Сливница" 185 до 18.00 ч.
Днес ще работи и имунизационният кабинет на д-р Любомирова в град Неделино до 11.00 часа. Имунизации ще се поставят и в ДКЦ I - Перник на улица "Брезник" 2 до 13.00 ч.
Възможност за вакисниране днес има също в Бургас, Пловдив, Велико Търново, Кърджали, Кюстендил, Враца, Монтана, Сливен, Габрово.
Пълният списък на работещите имунизационнни пунктове с работното им време е публикуван онлайн на страницата на Министерството на здравеопазването www.mh.government.bg/.