ОП на КСБ

Връчиха наградите „Най-добър строител” на Областното представителство на КСБ – София

Мирослав Еленков
Ренета Николова

По традиция ОП на КСБ – София, връчи своите отличия в ежегодния конкурс „Най-добър строител”. Домакин на събитието, което се проведе в офиса на КСБ, бе инж. Любомир Качамаков, председател на ОП на КСБ – София, и вицепрезидент на FIEC. „Изключително се радвам и поздравявам всеки един от Вас за отличието. Можете да се гордеете, защото наградите са признанието, което ОП София отдава на най-добрите фирми, членове на Областното представителство“, каза той.


Наградите „Най-добър строител“ за 2020 г. бяха раздадени в четири категории. В категория „Малки предприятия с оборот до 5 млн. лв.” първото място зае „Аква Конструкшън“ ЕООД. На второ място бе класирана „Технобиомед“ ЕООД.


В категория „Средни предприятия с оборот от 5 до 20 млн. лв.“ големия приз грабна „Интерхолд“ ЕООД. Второто място зае „Ратек“ ООД, а третото - „Мико-Д“ ООД.


Наградите бяха връчени от Георги Спиридонов, член на Областния съвет на ОП на КСБ – София, и на Комисията за ежегодния конкурс. Той пожела на призьорите настоящата година да бъде много по-добра и успешна от предходната.


Победител в категория „Големи предприятия с оборот от 20 до 50 млн. лв.“ е „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД. Призът бе връчен от инж. Петьо Димитров, зам.-председател на ОП на КСБ – София, на инж. Иван Моллов, изп. директор на „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД. „За мен е чест и привилегия фирмата да бъде отличена като „Най-добър строител“ в категория „Големи предприятия“, и то в годината, в която отбелязахме 30-и рожден ден. Благодарен и признателен съм за високата оценка“, посочи инж. Моллов. „Нашият стремеж винаги е бил да работим по най-високи стандарти, да предизвикаме конкурентите да работят по тези стандарти и да реализираме строежи, винаги с безупречно качество“, каза още той.


В категория „Много големи предприятия с оборот над 50 млн. лв.“ победител стана „ИСА 2000“ ООД. Наградата получи дипл. инж. Деян Инджов. „Благодаря за това, че ни отличавате за пореден път, и искам от мое име и от екипа на компанията да пожелая на всички присъстващи успешна година“, каза инж. Инджов. На второ място бяха класирани „Бараж Груп“ ООД.


За първи път ОП на КСБ – София, връчи и специална награда за устойчиво развитие и добри практики в сферата на строителството. Отличието бе за „Геострой“ АД. Приза получи Йордан Йонов, гл. инженер „Строителство“.


„Благодаря за наградата. Тя е много важна за нас не само защото е специална, а и защото е за специални заслуги. Устойчивост – няма нищо по-хубаво от това. Всички се стремим към нея. Нашата работа е целеустремена и насочена главно натам“, посочи той.


В края на събитието инж. Любомир Качамаков пожела на присъстващите успешна година и още много реализирани проекти.