Новини

На 9 въпроса ще отговаря вицепремиерът Гроздан Караджов по време на Парламентарен контрол в Народното събрание

На 9 въпроса ще отговори вицепремиерът  и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов по време на Парламентарен контрол в Народното събрание. 

Той ще говори за  проблем с липсата на единен ВиК Оператор и една ВиК Асоциация в рамките на една административна област и ще коментира какво е отношението на новото правителство към изграждане на високоскоростен път Добрич - Варна. Вицепремиерът ще отговори и на въпрос на депутатът Кирил Симеонов относно сроковете за завършване на магистрала "Хемус", както и на въпрос на Николай Нанков относно отстраняване на изпълнителен директор на "Автомагистрали" ЕАД.

По време на Парламентарния контрол министър-председателят Кирил Петков ще отговаря на два въпроса за изпълнение на националната политика за младежта и има ли проблем със стената на язовир "Огоста". 

Въпроси има и към Асен Василев, заместник министър-председател по еврофондовете и министър на финансите, Бойко Рашков, министър на вътрешните работи, Георги Гьоков, министър на труда и социалната политика, Стефан Янев, министър на отбраната, Надежда Йорданова, министър на правосъдието, Асена Сербезова, министър на здравеопазването, Николай Събев, министър на транспорта и съобщенията и Николай Денков, министър на образованието и науката.