Новини

Изп. директор на „Трейс Сърбия“ АД инж. Стойко Мешков и директорът на „Коридори“ Сърбия Александър Антич подписаха договор изпълнението на нов пътен проект в Сърбия

Изпълнителният директор на „Трейс Сърбия“ АД инж. Стойко Мешков и директорът на „Коридори“ Сърбия Александър Антич подписаха договор за „Изграждане на държавен път клас II A № 10/10. 259 от Пътна верига „Малча” до възел „Просек”.

Директорът на „Коридори“ подчерта важността на проекта, който ще позволи да има директен изход от Нишка баня към магистралата и ще свърже държавните пътища посока Пирот- Източна Сърбия.

Антич заяви, че строителните дейности са поверени на българската фирма, която по думите му до момента се е доказала като отговорен изпълнител по няколко проекта, която спазва сроковете и качеството на строителството.

Стойността на проекта е 3 215 330 евро. Средствата са осигурени от Европейската банка за възстановяване и развитие. Очаква се строителството да започне в средата на месец февруари. Срокът за изпълнение е 7 месеца.