Новини

ЧРД, вестник „Строител“!

На 3 април в. „Строител“ навърши 13 г. Дежурният екип на медията посрещна навлизането в 14-ата година на изданието на КСБ в работна обстановка.

„Благодаря на СД и на екипа за неуморния труд и нестихващ стремеж да представяте обективно и професионално актуалната ситуация в строителството и проблемите на бранша. През годините от създаването на вестника до днес неотлъчно сме заедно във всяка една инициатива, в делник и празник, заедно посрещаме всяко предизвикателство“, се казва в поздравителния адрес от председателя на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев. „Продължавайте да отстоявате принципите на добрата професионална журналистика, да завоювате признание и да покорявате нови върхове!“, ни пожелава инж. Терзиев.

„Приемете сърдечните ми поздравления по случай рождения ден на вестник „Строител“. Използвам празничния повод, за да изразя искрено уважение към професионализма на целия екип, който през годините утвърди изданието на медийния пазар в страната“, се посочва в поздравителния адрес от вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов.

„За МРРБ в. „Строител“ е дългогодишен партньор, на когото разчитаме да продължи да провежда широки дискусии за важните за сектора въпроси. Разчитаме да продължите да бъдете коректив на усилията ни за подобряване на политиките в строителния сектор“, се казва също в адреса от вицепремиера Гроздан Караджов, който отправя и пожелания за още значими успехи към екипа на изданието.

„Вярвам, че за КСБ вестник „Строител“ е както живата връзка с професионалистите в сектора и с всички нас – щастливите ползватели на съграденото, но също така и летопис на българската строителна индустрия в едни от най-драматичните времена. Искрено пожелавам на екипа да запази своята оперативност и да ни поддържа в кондиция за всички новости, свързани със строителството. Да съхрани своята сетивност към сериозните проблеми и да не изневерява на градивния дух на изданието“, е поздравът на председателя на УС на НСОРБ и кмет на Велико Търново инж. Даниел Панов.

„Пожелавам Ви да поддържате своя екип сплотен и заедно да правите вестника, от който хората в строителната индустрия имат нужда и на който вярват“, са думите на проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на „Геотехмин“ ООД.

„Бих искал да изкажа своята признателност към целия екип за професионализма и отличната работа през всички тези години. Пожелавам Ви да продължавате все така професионално и отговорно да отразявате всички важни новини – не само в строителния сектор, а като цяло“, пише д-р инж. Владимир Вутов, член на ИБ и УС на КСБ, изп. директор на „Геострой“ АД.

„От името на всички строителни фирми, ръководството на ОП на КСБ – Смолян, и лично от мое име имам честта да Ви поздравя по случай рождения ден на вестник „Строител“. За този период от 13 години медията се превърна в емблема на етичната, професионална и коректна браншова журналистика. Нещо повече – ние, строителите, припознаваме вестника като изразител на всичко, което ни вълнува и което стои на дневен ред в българския строителен бранш“, казва председателят на ОП на КСБ – Смолян, Владимир Кехайов.

„Бъдете силни и енергични, за да продължите мисията си, която е да бъдете лидер в независимата журналистика“, пише в пожеланието си д-р ик.н. Николай Иванов, председател на УС на ББА „Пътна безопасност“ и член на УС на КСБ.

„Спечелихте аудиторията с обективна журналистическа работа при отразяването на актуални и значими теми и проблеми, касаещи не само строителния бранш, но и всички важни обществени отрасли“, ни пише инж. Тони Петров, председател на ОП на КСБ - Враца.

„Пожелавам Ви здраве, целеустременост и още дълги години да бъдете номер едно във Вашата сфера!“, са думите на председателя на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

„От сърце Ви желаем, скъпи приятели, да бъдете здрави, да съхраните енергията и доверието на многобройната си читателска аудитория и да продължавате да бъдете все така обективна и необходима на обществото ни медия“, се казва в адреса от управителя на НИСИ ЕООД Мая Косева. Поздравления екипът получи и от още много партньори и приятели.

Благодарим от сърце за хубавите пожелания!

„ЧЕСТИТА 13-ГОДИШНИНА!!! Поздравления за екипа на в. „Строител“ и гл. редактор Ренета Николова. С неуморния си труд успяхте да утвърдите изданието на КСБ като Гласа на българския строител, важен партньор на строителните фирми, държавните и общински институции! Бъдете живи и здрави, щастливи и обичани, не спирайте независимо от трудностите да творите и развивате изданието на Камарата, да прилагате най-съвременните средства и технологии, но най-вече да сте такива, каквито сте - прекрасен и амбициозен колектив!“, пожела от името на СД на „Вестник Строител“ председателят на Съвета инж. Пламен Пергелов.

След приключването на редакционния брой прокуристът и главен редактор на вестника Ренета Николова поздрави екипа и благодари на всеки един за усилията, които полага, за да бъде „Строител“ най-добрата професионална медия, като не пропусна да пожелае здраве и много нови успехи.

След това разрязахме и празнична торта и си пожелахме 14‑ата година да бъде най-добрата от всички досега както за вестник „Строител“, така и за строителния бранш и за всички приятели и партньори на изданието!

Пластика „Феникс“ за годишнината си получи от д-р инж. Владимир Вутов екипът на изданието