Новини

Форумът „Лидерите, които строят” ще се проведе на 28-29 септември в УАСГ

В. „Строител“ е медиен партньор на събитието

На 28 и 29 септември Университетът по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) ще бъде домакин на форума „Лидерите, които строят“. Медиен партньор на конференцията е в. „Строител“.


Сред лекторите ще бъдат Генчо Керезов, зам.-кмет на Столичната община по „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“, Кристалин Чавдаров, създател на организацията „Аз мога – тук и сега“, проф. д-р инж. Фантина Рангелова, преподавател в катедра „Организация и икономика на строителството“ на Строителния факултет на УАСГ и председател на УС на Българската асоциация по управление на проекти в строителството.


Събитието цели да запознае участниците с иновациите в строителството и архитектурата. Програмата включва дискусии, работилници и активности, които ще се провеждат както в Аула „Максима“, така и на специално изградени щандове в УАСГ, те ще са от велпапе и ще бъдат рециклирани след форума. В централното фоайе ще се издига грандиозна дигитална VR кула.


На конференцията ще има представители на над 30 строителни компании. При регистрация за форума всеки посетител ще получи на място карта с всички интерактивни площи. Преминавайки през всяка площ на дадена компания и решавайки задача, ще получава стикер, който да залепи на картата. Хората, които съберат всички стикери, могат да участват в томбола с награди.