Новини

КРИБ с поздравителен адрес по повод презбирането на инж. Илиян Терзиев за председател на УС на КСБ

„Позволете ни от името на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) да Ви поздравим по случай преизбирането Ви за Председател на Камарата на строителите в България – единственият легитимен представител на работодателите от строителния бранш!“, това се казва в поздравителен адрес на КРИП по повод избора на инж. Илиян Терзиев за председател на Управителния съвет на Камарата на строителите в България.

„За нас е изключителна гордост, че Камарата на строителите в България е не само дългогодишен член на КРИБ, но и дава изключителен принос към развитието на КРИБ като член на Управителния съвет на организацията. Камарата аефективно защитава интересите на своите членове, като работи за подобряване на бизнес средата, намаляване на сивия сектор, привличане на повече инвестиции и усъвършенстване на нормативната уредба. Чрез осъществяването на саморегулация Камарата на строителите в България гарантира по-добро качество на услугите в бранша“, се казва още в адреса на Конфедерацията.

„Вярваме, че безценното сътрудничество между КСБ и КРИБ ще продължи да се развива и че като най-голям представител на бизнеса в България КРИБ винаги ще стои зад Вас и ще Ви подкрепя за постигане и запазване на устойчивото развитие на сектора. Използваме възможността да Ви пожелаем много бъдещи успехи, както и да изразим нашата увереност в успешното ръководство на Ваша страна на Камарата на строителите в България и занапред“, завършват от КРИБ.