Новини

Честит рожден ден на главния редактор на в. „Строител“ Ренета Николова

Днес прокуристът и главен редактор на най-авторитетното браншово издание – в. „Строител“, Ренета Николова празнува рождения си ден. Първи рожденичката поздравиха членовете на СД на  Вестник „Строител“ ЕАД - председателят инж. Пламен Пергелов, инж. Любомир Качамаков, който е и зам. председател на УС на КСБ и и председател на ОП София на организацията и инж. Благой Козарев, председател на КПЕ. Прокуристът и главен редактор на изданието на Камарата получи поздравления от председателя на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев, от почетния председател на КСБ инж. Светослав Глосов, от председателя на Контролния съвет  на КСБ инж. Христо Димитров, от членове на УС и КС на  Камарата, председатели на ОП на КСБ , членове на ОС на ОП София, от институции, организации и водещи строителни компании, партньори и приятели на изданието.

Поздравителен адрес до г-жа Николова изпрати  и министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков. „Използвам случая да изразя уважението си към Вашия професионализъм, благодарение на който през годините вестник „Строител“ стана все по-четен, а заявената журналистическа позиция в него допринася за формирането на отговорно обществено мнение по важни теми касаещи строителния бранш“, се посочва в адреса от министър Шишков.

„Вие отразявате обективно дейността и проблемите, пред които е изправена строителната индустрия. Пожелавам Ви да продължавате да развивате в. „Строител“ успешно и занапред и той да бъде все така медията, на която колегите вярват и да е търсен източник на информация“, пише в поздравителния адрес на проф. дтн. инж. Цоло Вутов, управител на „Геотехмин“ ООД.

 „Поздравявам Ви за професионалната работа, благодарение на която в. „Строител“ се утвърди като една от най-авторитетните медии в страната и най-важната за строителния бранш в България. Желая Ви още много успехи и удовлетворение от всичко постигнато“, се посочва в поздравителния адрес от зам.-председателят на УС на КСБ д-р инж. Владимир Вутов, който е и изп. директор на „Геострой“ АД.

„Крепко здраве, благоденствие, родопско дълголетие и много професионални успехи“, пожелава на  главния редактор на в. „Строител“  и Владимир Кехайов, член на УС на КСБ и почетен председател на ОП на КСБ-Смолян. „Използвам случая да Ви благодаря за усилията, дългогодишната подкрепа и ползотворна съвместна работа между вестник „Строител“ и ОП на КСБ – Смолян“, пише още в адреса от Владимир Кехайов. Адрес бе получен и от председателя на ОП на КСБ-Смолян инж. Асен Соколов. „Като нов председател на КСБ ОП-Смолян се радвам, че наследявам традиционно добри партньорски отношения между областното представителство на КСБ и в. „Строител“. Надявам се да продължим и развием това партньорство в полза на Родопските строители!“, пише инж.Соколов.

„Използвам повода, за да Ви поздравя, както за високия Ви професионализъм и отлично свършената работа през годините като  главен редактор на в. „Строител“, така и за ключовата Ви роля за успешното развитие на медията. Благодаря Ви също така за дългогодишното и лоялно сътрудничество, което осъществяваме помежду си в професионално отношение“, пише в адреса си д-р ик.н. Николай Иванов, председател на УС на Българска браншова асоциация „Пътна безопасност“ и председател на СД на „ЗГП България“ АД, който е и член на  Контролния съвет на КСБ.

Ден преди отпечатването на поредния брой на вестника, г-жа Николова отбеляза празника си в работна обстановка, заедно с екипа, в редакцията на изданието.

Екипът на в. „Строител“ желае на г-жа Николова здраве, нови професионални успехи, много поводи за радост и удовлетворение от постигнатото. Нека продължава да бъде все така енергична, да ни мотивира и вдъхновява с личния си пример и да продължаваме заедно да работим в защита на интересите на строителния бранш!Честит рожден ден, Рени!