Новини

С чисто нова настилка и изградени тротоари е улица „Н.Д.Петков“ в село Цалапица

С чисто нова настилка и изградени тротоари е улица „Н.Д.Петков“ в село Цалапица. Лентата на обновеното трасе прерязаха кметът на община Родопи Павел Михайлов и кметът на селото Ивайло Данаилов.

„Това е един от големите обекти, който е реализиран в рамките на последните две десетилетия в селото. Радвам се, че започваме годината с такъв хубав повод. Отсечката, която е с дължина около километър е изключително важна за жителите на Цалапица, защото е свързваща и води до църквата и гробищния парк”, коментира кметът на община Родопи Павел Михайлов по време на церемонията по откриване на улицата.

Тържеството започна с водосвет в присъствието на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов, заместник-кмета на община Родопи Емилия Иванова, общинските съветници Димитър Талев и Боряна Бръзкова, и десетки жители на селото. 

 „ И на нашата улица се случи чудо. Чакаме го вече 15 години“, споделиха пред кмета на общината благодарните хора. И с гордост коментират помежду си, че "Цалапица вече има булевард“.

„Доволен съм, че успяхме да изпълним поредно обещание. Ще продължим да работим за това Цалапица и селата от община Родопи да се преобразяват“, каза още кметът Павел Михайлов.