Новини

Честит рожден ден на Председателя на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев!

Днес инж. Илиян Терзиев, председател на Управителния съвет на Камарата на строителите в България (КСБ), празнува рожден ден.

Инж.Терзиев  получи поздравителни адреси от  Управителния съвет на Камарата на строителите в България , от министъра на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков,  от Съвета на директорите на в. „Строител“ и много други.

„От името на Управителния съвет на Камарата на строителите в България и от мое име отправям най-сърдечни поздравления по повод рождения Ви ден! Използвам случая да Ви благодаря за изключително отговорното и успешно ръководство на Камарата, за неуморните усилия за защита интересите на българските строители, за активното търсене на решения за наболелите проблеми пред бранша, за работата за издигането на авторитета на КСБ. Приносът Ви за утвърждаването на Камарата като незаобиколим фактор в икономическия и обществения живот е безспорен“, се казва в адреса на УС на КСБ, подписан от инж.Любомир  Качамаков, зам.председател на УС на КСБ.  „Благодарение на интензивния диалог с институциите, който заедно водихме повече от година, бяха приети промени в ЗОП и Методика за индексация на договорите в строителството. С дейността си начело на КСБ допринасяте и за затвърждаване на позициите на Камарата като уважаван партньор на работодателските и сродните браншови организации, синдикатите, централната и местната власт, научната общност. Адмирации и че като председател на КСБ сте в непрекъснат контакт с Областните представителства на Камарата и подкрепяте строителните фирми в цялата страна за справяне с актуалните предизвикателства. От името на УС на КСБ и от мое име Ви пожелавам още дълги години да бъдете съпътстван от енергия и ентусиазъм, да работите все така всеотдайно за каузата КСБ и за просперитета на сектор „Строителство“ и на нашата страна. Нека имате здраве и радост, много нови професионални и лични успехи!“, се посочва още в поздрава от КСБ.

Съветът на директорите и екипът на в. „Строител“ желае на инж. Терзиев да е здрав, все така успешно да ръководи КСБ и да му предстоят много успехи в професионален и личен план! Хубав празник!

 

ДО

ИНЖ. ИЛИЯН ТЕРЗИЕВ,

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС НА КСБ

 

Поздравителен адрес

Уважаеми инж. Терзиев,

От името на Управителния съвет на Камарата на строителите в България и от мое име отправям най-сърдечни поздравления по повод рождения Ви ден!

Използвам случая да Ви благодаря за изключително отговорното и успешно ръководство на Камарата, за неуморните усилия за защита интересите на българските строители, за активното търсене на решения за наболелите проблеми пред бранша, за работата за издигането на авторитета на КСБ. Приносът Ви за утвърждаването на Камарата като незаобиколим фактор в икономическия и обществения живот е безспорен.

Благодарение на интензивния диалог с институциите, който заедно водихме повече от година, бяха приети промени в ЗОП и Методика за индексация на договорите в строителството. С дейността си начело на КСБ допринасяте и за затвърждаване на позициите на Камарата като уважаван партньор на работодателските и сродните браншови организации, синдикатите, централната и местната власт, научната общност. Адмирации и че като председател на КСБ сте в непрекъснат контакт с Областните представителства на Камарата и подкрепяте строителните фирми в цялата страна за справяне с актуалните предизвикателства.

От името на УС на КСБ и от мое име Ви пожелавам още дълги години да бъдете съпътстван от енергия и ентусиазъм, да работите все така всеотдайно за каузата КСБ и за просперитета на сектор „Строителство“ и на нашата страна.

Нека имате здраве и радост, много нови професионални и лични успехи!

С уважение:

София                                                                        Инж. Любомир Качамаков,

4 февруари 2023 г.                                                    Зам.-председател на УС на КСБ,

председател на ОП на КСБ - София

..

ДО

ИНЖ. ИЛИЯН ТЕРЗИЕВ,

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС НА КСБ

Поздравителен адрес

Уважаеми инж. Терзиев,

 

Приемете най-сърдечни поздрави по повод рождения Ви ден от името на Съвета на директорите и екипа на в. „Строител“!

Благодарим Ви, че във Ваше лице изданието има не само уважаван председател на КСБ, но и истински партньор и добър приятел. Приемете нашата благодарност за това, че винаги намирате време както да се включвате в организираните от в. „Строител“ събития, като откритите приемни, които се радват на голям интерес, но и за срещи с екипа на изданието, за да коментираме актуалните теми пред Камарата и бранша. С общи усилия работим за това да информираме професионално и обективно нашите читатели за развитието и инициативите на КСБ, за дейностите, свързани с работата по изпълнение на основните политики на организацията.  Благодарим Ви, че заставате зад инициативите на в. „Строител“, за интервютата и коментарите, които давате по важните за строителните фирми проблеми. 

Надяваме се, че и в бъдеще все така заедно ще работим за утвърждаване на авторитета на бранша и за това все по-силно да се чува гласът на българския СТРОИТЕЛ. 

Пожелаваме Ви от сърце здраве, сили и късмет, за да завършите всички настоящи и много бъдещи проекти. Нека имате и много поводи за радост и лично щастие! Хубав празник!

 

С уважение,

Инж. Пламен Пергелов

Председател на СД

на „Вестник Строител“ ЕАД

Ренета Николова

 Прокурист и гл. редактор

София, 4 февруари 2023 г.