Новини

КРИБ с пожелание до инж. Илиян Терзиев: Личният Ви празник е повод да изразим благодарност за ползотворната съвместна работа

По повод рождения си ден председателят на Управителния съвет на Камарата на строителите в България инж. Илиян Терзиев получи поздравителен адрес от името на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

"За нас е чест и удоволствие от името на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) най-сърдечно да Ви поздравим по случай Вашия рожден ден и да Ви пожелаем много здраве и успехи във всички Ваши високоотговорни дела! Личният Ви празник е повод отново да изразим благодарност за ползотворната съвместна работа, съдействието и подкрепата, която ни оказвате, в отстояване на интересите на строителния бранш и на бизнеса в България като цяло, както и за Вашия личн принос към развитието на КРИБ като член на Управителния съвет на организацията", се казва в адреса на КРИБ.

"Пожелаваме Ви още много сили и енергия в дейността Ви като ръководител на КСБ и вярваме, че взаимното доверие и общите ни целенасочени усилия са гаранция за успех. Убедени сме, че партньорството между Вас и КРИБ ще продължи в името на икономическото развитие и просперитета на България!", му пожелават още от КРИБ.